Harrison Ford ernstig gewond

Tijdens opnames voor de nieuwe Star Wars film, deel 7, is Harrison Ford gewond geraakt. De 71-jarige acteur brak zijn enkel toen er scenes gedraaid werden op het ruimteschip Millennium Falcon en hij een flinke smak maakte. Ford werd naar het ziekenhuis gebracht omdat hij last van zijn bekken zou hebben. In het ziekenhuis is er ook nog een scan van zijn borst gemaakt, omdat Ford ook pijn voelt in de borststreek.harrison

Nog geen titel

Harrison Ford speelt wederom Han Solo in het zevende deel van de Star Wars reeks. Het personage Han Solo was voor het eerste te zien in Star Wars IV: A New Hope. De film heeft verder nog geen titel gekregen. De opnames zijn in mei begonnen en het is de bedoeling dat de film in december 2015 tijdens een wereldwijde première in de bioscopen te zien zal zijn.

Indiana Jones

Naast Han Solo vertolkt Harrison Ford nog een bekend personage: de legendarische archeoloog Indiana Jones in de gelijknamige filmreeks. In zijn carrière, die in 1973 begon, heeft Ford hele diverse rollen gespeeld. Van huisvader tot archeoloog en van geheim agent tot depressieve detective.

In het volgende filmpje komt de diversiteit aan rollen die Ford gespeeld heeft goed aan bod.