Roy Donders en Rene Froger delen juichpakken uit

Klanten van Jumbo Supermarkten konden sparen voor een juichpak voor het wereldkampioenschap voetbal in Brazilië ontworpen door Roy Donders. Voor iedere tien euro aan boodschappen ontving de klant één zegel en met vijf zegels kon je voor ‘slechts’ 9,90 euro een juichpak bestellen.

Op donderdag 12 juni was het dan zo ver. De pakken werden uitgeleverd en niemand minder dan René Froger vergezelde Roy Donders op zijn reis door het land om de pakken zelf te overhandigen.

Amsterdam, Tilburg, Breda

De primeur was voorbehouden aan Jumbo-klanten in Amsterdam. Daar verrasten Roy en René de fans niet alleen met een bezoek, er werd ook opgetreden door de twee mannen. Ze zongen samen het liedje uit de reclame die gemaakt is voor de juichpakken: Juich voor Nederland.
Na Amsterdam reisden René en Roy nog verder naar Tilburg om de klanten van de favoriete winkel van Roy te verrassen. De heren sloten de dag af met een optreden bij de Jumbo Foodmarkt in Breda.

Run op pakken

Binnen een mum van tijd waren de limited edition-pakken van Roy Donders uitverkocht. Nu de pakken eindelijk geleverd zijn, nog niet allemaal overigens, zijn ze ook verkrijgbaar via de bekende handelsite Marktplaats. Dagelijks zijn er zo’n 15.000 zoektermen naar de juichpakken en er worden zelfs al pakken aangeboden voor 100 euro!