Trends in de zomermode 2014

Wat we heel veel zien in de lente- en zomermode dit jaar is dat je met je kleding een statement kunt uitdragen. Zo kun je bijvoorbeeld een kledingstuk dragen waar een kreet op staat. Dit werd gezien op de catwalk en de celebs doen hier massaal aan mee. Lindsey Lohan droeg bijvoorbeeld een shirt met ‘skinny bitch’ er op en op Rita Ora haar spijkerjack stond ‘I will never let you down’. Natuurlijk zijn er tal van kledingstukken te koop met diverse kreten er op, maar je kunt natuurlijk ook zelf creatief zijn. Bedenk wat je wilt zeggen en laat het op je kledingstuk drukken.lindsay-lohan-skinny-shirt

Doorzichtig

Een andere trend is het doorzichtige kledingstuk. Dit wordt op diverse manieren doorgevoerd in de kleding. Zo zijn er shirts met doorzichtig kant. Of wat dacht je van kledingstukken met doorzichtige stoffen op plekken als de mouwen of rug. Wil je wat meer gewaagdere kleding? Kies dan voor doorzichtige kleding met borduursels of kant op pikante plaatsen.

rokKleurrijke dessins

Verder zijn er veel kleurrijke dessins in de winkels te vinden. Natuurlijk zijn er ook nog de pasteltinten te vinden. En als je durft, combineer het dan met stoffen met een metallic kleur. Het mag schitteren.
Draag je veel rokken? Dan zit je zeker goed deze zomer. De rok kan in alle lengten gedragen worden, van kort tot half lang tot lang. Kies je voor een uitwaaierend model, recht of toch strak? Alles mag.